Viimeinen reissu Lappeenrantaan äitiyslomalla.

Olen jo jonkin aikaa miettinyt oman blogin aloittamista, ihan hiljakseen, vain puolisoni Pietu ja siskoni Heidi ovat kuulleet pähkäilyjäni. Tässä se nyt sitten tulee, ihka ensimmäinen blogipostaukseni.

Tehtiin tosiaan reissu Lappeenrantaan vanhempieni ja siskoni luo, mentiin Tuukan kanssa junalla sinneppäin ja Pietu tuli sitten autolla seuraavana päivänä perästä. Tuukan kanssa junailu sujui mallikkaasti, hänhän on jo vanha junamatkustaja.




Viikonloppuna kävimme katsomassa eläimiä kahdessa eri paikassa, markkinoilla ja kotieläinmetsässä. Tuukka oli kyllä innoissaan, olisi mieluusti tehnyt lähempääkin tuttavuutta jokaisen eri lajin kanssa. Tuolla kotieläinmetsässä suurin osa eläimistä kuljeksi ns. vapaana yhdessä isossa häkissä, samassa tilassa vierailevien ihmisten kanssa. Kotieläinmetsän kalkkuna puolestaan yritti tehdä lähempää tuttavuutta meidän kanssa.






Tällä reissulla sain myös omaa aikaa tyttö kavereitten kanssa, oli oikein mukava perjantai-ilta. Muisteltiin vanhoja juttuja ja tuttuja, minä tosin en muistanut juuri mitään ja porukassa heräsikin epäilys, josko edes olin samassa koulussa, hah. 

Mutta nyt sitten, kotona ollaan. Viimeinen "loma" viikko menossa ja huomenna tutustumaan Tuukan päiväkotiin. Tuntuu siltä, että tähän viimeiseen viikkoon on taas jäänyt paljon hoidettavaa, minähän en muuten jätä ikinä mitään viime tinkaan, right. Nyt äkkiä nukkumaan, että on huomenna sitten valmiina tenttaamaan päikyn hoitajia.

Tiina

Kommentit