Kesä 2018, vol 1

Ja noin ne pari kesäkuukautta vierähti, ihan tuosta noin vain, ilman yhtään blogi tekstiä. Ajattelinkin nyt tehdä meidän kesä 2018 postauksen, johon tulee varmaan ainakin kaksi, jollei kolme eri postausta, koska tarinaa ja kuvia riittää. On ollut juuri niin kiva kesä kuin viime postauksessa oletinkin, ellei parempi. Nyt kun käyn näitä kuvia läpi niin tosi paljon ollaan ehditty touhuamaan, vaikka P ollutkin töissä kesä- ja heinäkuun. Aika rennosti olen osannut kesästä lasten kanssa nauttia, enkä turhaan ole mistään hermoillut. Jonkun verran suunniteltiin kesää, mutta hyvin jäi tilaa "oleilulle" (niin paljon kun kahden pienen lapsen kanssa nyt voi oleilla) ja extempore retkille.

Kesäkuun puolivälissä tehtiin päivä reissu Pietun kummitädille Jämsään. Pietu teki siellä hommia ja me muut ihmeteltiin traktoreita, mönkijöitä ja koiria.




Neljäs ja samalla viimeinen tyttöjen brunssi päätettiin nauttia Ratinan uudessa kauppakeskuksessa sijaitsevassa ravintola Sandrossa. Muistan, kuinka jo silloin oli tosi lämmin ilma, tunnelma oli rento ja me tyttöjen kanssa nautittiin. Nautittiin niin rauhassa ja juttua riitti, että toinen kattaus ehti alkaa, ennen kuin me oltiin valmiita, hah. Jälkkäribuffa oli täys 10!



Juhannukseksi yritettiin keksiä jotain tekemistä, mutta sitten kun ei oikein tullut kummallekkaan mitään mieleen, niin päätettiin olla ihan vaan kotona ja grillata. Kuten jo osattiin arvata, niin juhannuksena 2018 oli myös sateinen ja kolea sää. Päivällä minä ja T käytiin heittämässä pyörälenkki, kuten kuvasta huomaa niin takit päällä ja juuri ja juuri vältettiin sadekuuro. Grillattiin liikaa ruokaa päivälliseksi, hah ja sitten lähdettiin läheiselle Niihaman majalle Juhannusjuhlaan. Muut pärjättiin ilman hanskoja, mutta Eevillä oli ihan rukkasia myöten kunnon varustus. Pari tuntia oltiin majalla, jossa oli paljon tuttuja meidän kylältä. Juhlassa oli myös lapsille aktiviteetteja, joista Tuukalle yllättäen mieluisin oli suunnistus. T oli aiemmin katsonut vierestä, kun paras kaveri suunnisti, muttei itse uskaltautunut mukaan. Juhannusjuhla sai kuitenkin Tuukkaan rohkeutta ja tietenkin sitten tykkäsi leimaamisesta. Juhlasta kun kotiuduimme, niin lapset menivät nukkumaan ja minä ja Pietu menimme seinänaapurien kanssa pelailemaan Menolippua ja nauttimaan pari Juhannusjuomaa. Vaikka en peliä voittanutkaan, niin nukkumaan mennessä oli hyvä mieli, Juhannus oli mennyt tosi kivasti ja seura oli ollut super!










Jos yhtään on minun Instagram tiliä seurannut, niin tietää, että tämä kesä oli meillä pyöräilykesä. Yksi meidän kesän parhaista retkistä oli, kun aamupala pöydässä keksittiin Tuukan kanssa lähteä pyörällä ostamaan mansikoita ja sitten mennä nauttimaan ne läheiseen puistoon. Onneksi tajusin ostaa myös herneitä, koska Eevi ei niin mansikoista välittänyt. Tästä reissusta T on puhunut paljon ja keksii usein aamupala pöydässä, että: "Äiti, kun ollaan aamupala syöty ja laitettu aamuvaatteet päälle, niin mennäänkö ostamaan herkkuja ja sitten puistoon?". Eevikin näyttää päätään, kun puhutaan pyöräilystä, että kypärä päähän ja menoksi. Usein myös hakee kenkiä eteisestä ja tuo minulle, että mennään jo, hah.





Tässä oli eka osio meidän kesästä, päästiin kesäkuun loppuun. Seuraavaksi kirjoitan Tuukan 4v synttäreistä ja omasta reissustani Berliiniin. Stay tuned!

Tiina

Kommentit